RSS

Cum descarc?(ajutor video) · Login · Înregistrare · Ultimele mesaje · Membri · Căutare · RSS · Regulament

Pagina 2 din 34«12343334»
Moderatorul forumului: dudu39, paul_aramis 
Chişinău Forum » Download Filme » Download Filme Româneşti » Request (Dacă sunt preferinţe, scrieţi aici!)
Request
  dudu39Data: L, 10 Martie 2008, 09:16:43 | Mesajul # 1
VIP
Grupa: Moderatori
Premii: 38
Atenţionări: 0%
Status: Offline
Am deschis acest topic pentru cei care vor să vizioneze un film anume.Postaţi cererea şi raspunsul va sosi.
O regulă generală, aici pe acest post: dacă a fost onorata, este posibil ca cererea să fie ştearsă.
Încă ceva: încercaţi să vă logaţi să putem discuta şi pe PM.
Pe locuri....fiţi gata....START!!!

deci.....

electric-eelData: S, 24 Mai 2008, 16:14:12 | Mesajul # 16
Advanced Member
Grupa: Verified
Premii: 0
Pentru " Ambulanţa " pot să dau tot cimentul pentru Mânăstire ... Şi mai pun si preoţii ...

Din acest al său pământ ,
La vrăjmaşi nu dă Românul decât locul de mormânt !!!
Al. Davila

guestData: D, 25 Mai 2008, 11:56:17 | Mesajul # 17
Grupa: Guest

tapinarii,omul si unbra,bietul ioanide,comoara din vadul vechi,femeia din ursa mare,cateva filme bune daca le ai te rog mult sa le postezi.MULTAM

helloData: M, 27 Mai 2008, 18:49:21 | Mesajul # 18
Nou
Grupa: Membri
stiu ca pe timpul lui Ceasca aveam un program tare scurt tv. Eram mic pe atunci dar imi placeau ca orice copil desenele si orice film pentru copii. De aceea vizinoam TV Moldova si Tv rusesti (chair incepusem sa invat rusa). Am vazut foarte multe filme superbe rusesti (traduce in romana-moldoveneste) si moldovenesti dar problema e ca nu le mai retin denumirea. Acum as vrea sa le revad (de acum treizeici de ani) si as vrea sa le vizioneze si copii mei caci tare erau educative si de bun simt.

De exemplu era un film (muzical cred ca avea si mici parti in care se canta) pentru copii cu Fat Frumos parca si mama lui tot canta intre dialoguri : Fereste-te copilul meu la drum, de omul ce se lauda ca-i bun, Si ara fata pururi zambitoare ...si nu mai tin minte. Si personaje ale filului era parca Regele spicului si regina furnica...

Si un al cantec in film era : Bine vii acasa fat frumos, sanatos te intorci victorios...etc.

Vreau atat de mult sa il revad cu toate ca is ditamai omul.

Sau multe filme comedii care m-au incantat foarte mult

dudu39Data: M, 28 Mai 2008, 22:25:50 | Mesajul # 19
VIP
Grupa: Moderatori
Premii: 38
Quote (guest)
DUMBRAVA MINUNATA

incearcă aici!

deci.....

guestData: V, 06 Iunie 2008, 09:25:28 | Mesajul # 20

reteaua s si miracolul sunt 2 filme cu mari nostri actori, te rog daca le ai sa le postezi.

guestData: L, 07 Iulie 2008, 14:01:14 | Mesajul # 21

iata si propunerile mele
-codin
-sa furat o bomba
-vremea zapezilor
-evadarea
-al treilea salt mortal
-sageata capitanului ion
-cine iubeste si lasa
-plecare vlasinilor
-escapada
-scopul si mijloacele
-cu toata dragostea
-orasul vazut de sus

guestData: L, 21 Iulie 2008, 12:24:53 | Mesajul # 22

dragi moderatori,
Tare mult ne-ar ajuta la examenele de literatura daca am urmari filmele facute dupa opere literare. Ce ziceti, nu cumva ne ajutati cu filmele:Apus de soare,Alexandru Lapusneanu,O noapte furtunoasa,Harap-Alb?

BeBeData: M, 22 Iulie 2008, 03:26:37 | Mesajul # 23

D unde pot lua si eu filmul Danila Prepeleac? cry cry cry

siruData: J, 31 Iulie 2008, 12:36:24 | Mesajul # 24
Nou
Grupa: Membri
'Oglinda - Începutul adevărului' - 1993, de Sergiu Nicolaescu.
Caut varianta DVD a acestui film, căci variante AVI am găsit pe alte trackere.

Mulţumesc anticipat!

Mesaj reeditat de către siru - J, 31 Iulie 2008, 12:38:45

costyData: M, 16 Septembrie 2008, 19:54:36 | Mesajul # 25

as dori si eu daca se poate fratii jderi varianta 3 cd si iancu jianu haiducul varianta 2 cd.multumesc mult

guestData: M, 05 Noiembrie 2008, 18:47:24 | Mesajul # 26

va rog si eu filmul daca stie cineva- DanilaPrepeleac

MorometeData: M, 19 Noiembrie 2008, 22:38:40 | Mesajul # 27
Junior Member
Premii: 3
Are cineva filmul Gustul painii (1966) ?

Pare interesant de vazut din prezentarea cuiva:
"Evoca o pagina zguduitoare din viata basarabenilor: anii de foamete din 1946-1947 si rezistenta populatiei opusa armatei sovietice. Fapt pentru care a fost interzis de autoritati pe motiv ca interpreteaza tendentios perioada de dupa razboi si actiunile puterii sovietice in tinut. Abia la sfirsitul anilor 80 filmul a revenit pe ecrane."

FreneticData: M, 30 Decembrie 2008, 13:52:17 | Mesajul # 28

Va rog eu care aveti "Un suras in plina vara". e bestial si abia astept sa-l revad. (sebastian papaiani si dem radulescu)

zottData: S, 03 Ianuarie 2009, 17:00:30 | Mesajul # 29
Senior Member
Premii: 6
SALUT ! CAUT 2 FILME ROMANESTI SI ANUME : ZBOR PLANAT PRODUS PRIN 1972 CU GABRIEL OSENCIUC SI CIOCOLATA CU ALUNE ! DACA MA POATE AJUTA CINEVA , MULTUMESC FOARTE FRUMOS . CU STIMA , ZOTT !

A 11-a PORUNCA : SA NU FURI ! GUVERNUL ROMANIEI NU ACCEPTA CONCURENTA ! ! !

guestData: L, 05 Ianuarie 2009, 18:46:56 | Mesajul # 30

Vă salut,
Mulţumesc pentru minunata arhivă. Nu găsesc pe nicăieri două titluri, Codin, 1962 şi Valurile Dunării, 1959. Cum putem face rost de ele? Mulţumesc! Dau la schimb filme la fel de bune, Conversaţia, Becket şi altele.

Chişinău Forum » Download Filme » Download Filme Româneşti » Request (Dacă sunt preferinţe, scrieţi aici!)
Pagina 2 din 34«12343334»
Cautare: