| Cum sa devii nefumator usor!!! |
  admin | Data: L, 04 August 2008, 23:01:40 | Mesajul # 1 |
Administrator
Grupa: Administratori
Premii: 408
Status: Offline
|
Citeam ceva saptamana trecuta pe un blog rusesc, prin comentarii a ajuns vorba la metode de a deveni nefumator. Mai multi cititori ai blogului respectiv scriau ca cea mai buna metoda este cea a lui Allen Carr. Am descarcat cartea, in rusa, am citit-o si sunt sigur ca maine dimineata la ora 6 o sa devin nefumator (adica om normal ). Pentru cei care vor sa lase fumatul (de fapt nu ai ce lasa) am gasit varianta in romana a cartii si am uploadat-o in format .pdf si .doc . download Allen Carr-In Sfarsit Nefumator.pdf download Allen Carr-In Sfarsit Nefumator.doc Sper sa va ajute voua sau apropiatilor dumneavoastra care fumeaza.Va urez succes!!!
 Actual: Înscrieri în scanteam 2010 Regulamentul. Într-o societate în care toţi gândesc la fel, nimeni nu gandeşte prea mult! ©eu
|
|
| |
|
  cris17tina | Data: J, 07 August 2008, 22:39:53 | Mesajul # 2 |
Senior Member
Grupa: Verified
Premii: 0
Atenţionări: 0%
|
Salutare! Cum succesele? Eu nu sunt fumatoare insa mi-i interesant si voi citi cartea.Ms mult
|
|
| |
|
  admin | Data: V, 08 August 2008, 00:39:59 | Mesajul # 3 |
Administrator
|
Quote (cris17tina) Cum succesele? n-am fumat inca Inainte fumam de la 10 pana la 20 de tigari pe zi, dupa ce am terminat de citit cartea nu am mai fumat si nici nu vreau
 Actual: Înscrieri în scanteam 2010 Regulamentul. Într-o societate în care toţi gândesc la fel, nimeni nu gandeşte prea mult! ©eu
|
|
| |
|
  cris17tina | Data: V, 08 August 2008, 10:18:51 | Mesajul # 4 |
Senior Member
|
Un pas mare,felicitari
|
|
| |
|
  admin | Data: V, 08 August 2008, 15:16:30 | Mesajul # 5 |
Administrator
|
Quote (cris17tina) Un pas mare,felicitari applause Multumesc....
|
|
| |
|
  admin | Data: V, 08 August 2008, 15:18:31 | Mesajul # 6 |
Administrator
|
apropo am si o carte a aceluiashi autor despre cum sa nu mai consumi alcool (numai ca e in rusa)...n-am avut asa probleme..dar oricum am descrcat-o sa fie in biblioteca...asa ca daca o vrea cineva sa scrie
|
|
| |
|
  homeboy | Data: S, 09 August 2008, 14:30:44 | Mesajul # 7 |
Gold Member
Premii: 1
|
am si eu cartea aceasta,dar cinstit sa spun nu am timp sa o citesc .... admin ! te-a ajutat cartea ???
 Ce-ti doresti de la viata intr-o viata - e inc'o viata. Fighting for peace is like f#cking for virginity. Cu bucuria de a trece peste greutăţi, poporul uită pericolul de moarte! http://www.youtube.com/watch?v=uWZ4h5zCJ6o
|
|
| |
|
  admin | Data: S, 09 August 2008, 17:26:21 | Mesajul # 8 |
Administrator
|
Quote (homeboy) admin ! te-a ajutat cartea ??? m-a ajutat, de atunci nu am mai fumat si imi este chiar foarte usor.Dupa ce citesti aceasta carte te uiti altfel la fumat. Quote (homeboy) am si eu cartea aceasta,dar cinstit sa spun nu am timp sa o citesc .... iti ia cateva ore s-o citesti, dar merita
|
|
| |
|
|   guest | Data: S, 09 August 2008, 20:36:22 | Mesajul # 9 |
Grupa: Guest
|
Ti-as fi recunoscator daca ai upload-a si varianta in rusa. Eu nu fumez si nu am probleme cu romana, dar am un rusoi care imi e aproape si as vrea sa il fac sa se lase de fumat, desi parca nu as sta sa-i fac traduceri. Merci
|
|
| |
|
  admin | Data: D, 10 August 2008, 00:52:48 | Mesajul # 10 |
Administrator
|
Quote (guest) Ti-as fi recunoscator daca ai upload-a si varianta in rusa. Eu nu fumez si nu am probleme cu romana, dar am un rusoi care imi e aproape si as vrea sa il fac sa se lase de fumat, desi parca nu as sta sa-i fac traduceri. Varianta în rusă Аллен Карр - Легкий способ бросить курить
|
|
| |
|
  kkkeler | Data: M, 23 Decembrie 2008, 14:55:48 | Mesajul # 11 |
Nou
Grupa: Membri
|
buna am inceput sa citesc cartea si sincer de la inceput am inceput sa am enervez cand imi tot zice metoda usoara si repeta acest lucru cateva pagini bune mai schimba ceva si tot cu metoda usoara revine cu aceeasi teorie cateodata si in alta forma si chestia asta cel putin este enrvanta pentru mine ca simt ca ma face nebun sa citesc cateva pagini una si aceeasi dar inca un lucru as vrea sa adaug ca nu am terminat de citit sunt pe la inceput cand am sa termin am sa revin pe acest forum cu un post
|
|
| |
|
  vio_sol | Data: J, 21 Mai 2009, 09:47:44 | Mesajul # 12 |
Nou
Atenţionări: 20%
|
AM SĂ DĂRUIESC ACEASTĂ CARTE,FIULUI MEU,CARE SUSŢINE CĂ NU SE POATE LĂSA DE FUMAT,SPER SĂ-I FIE DE FOLOS.DACĂ NU??????!!!!
|
|
| |
|
  alexmalex77 | Data: V, 12 Iunie 2009, 09:42:35 | Mesajul # 13 |
Junior Member
|
multumesc, sper sa fie de folos...
|
|
| |
|
  zott | Data: L, 20 Iulie 2009, 21:31:46 | Mesajul # 14 |
Senior Member
Premii: 6
|
fratioare , daca reusesc sa ma las de fumat te cinstesc de nu te vezi ! serios , te caut su-ti fac cinste , numai sa ma pot lasa de naravul asta prost .
 A 11-a PORUNCA : SA NU FURI ! GUVERNUL ROMANIEI NU ACCEPTA CONCURENTA ! ! !
|
|
| |
|
  mico23 | Data: V, 08 Ianuarie 2010, 10:06:12 | Mesajul # 15 |
Nou
|
Eu nu sunt fumătoare, dar spre deosebire de alţi nefumători care au picat în capcana: "Nu înţeleg de ce nu se lasă", am încercat s-o ocolesc... Dar sunt în schimb de acord cu: "Dacă vrei poţi!" Am observat că într-adevăr fumătorii indiferent de ce spun nu doresc să se lase. Cred că pentru a te lasă de fumat este necesar înainte să vezi de ce fumezi. Fumatul îti oferă ceva. Acel ceva este diferit de la o persoană la alta. Unii fumează pentru a se distruge, pentru a plăti o vină de care nu îşi amintesc sau de nu îşi dau seama; alţii pentru a demonstra că pot face cum vrea, că nimeni nu îi poate influenţa; unii fumează pentru a se integra în grup; unii au început prin a imita fumatul unei persoane avute ca model şi continuă; alţii susţin că îi relaxează, dar de unde vine starea de nervozitate?; alţii nu suportă interdicţia şi au început să fumeze tocmai pentru că ştiau că este ceva nepermis; să nu uităm că fumătorii stârnesc grija celor din jur, iar grija este un semn de afecţiune etc.
|
|
| |