RSS

Cum descarc?(ajutor video) · Login · Înregistrare · Ultimele mesaje · Membri · Căutare · RSS · Regulament

Pagina 1 din 11
Chişinău Forum » Download Alte » Cărţi » Înscrieri în scanteam 2010 (Bibliotecă virtuală.)
Înscrieri în scanteam 2010
  scanteamData: S, 06 Februarie 2010, 22:38:00 | Mesajul # 1
Nou
Grupa: Membri
Premii: 0
Atenţionări: 0%
Status: Offline
A sosit timpul ca cei care sunt adeptii distributiei cartilor in format digital sa se organizeze.
Va propun sa faceti parte din prima echipa de scanisti ro, numita generic scanteam2010.
Vom fi un grup de intelectuali uniti prin pasiunea lecturii si raspindirii cartilor in format digital.
Nu dorim sa cistigam bani sau alte avantaje, ci doar sa impartim intre noi carti, in format digital, intr-o adevarata biblioteca virtuala, sub forma de imprumut online.
Nu trebuie sa aveti decit pasiunea lecturii, un pc, un scaner, citeva carti sau prieteni de la care sa imprumutati carti.
Inscrieri la adresa scanteam2010@yahoo.com
Cu prietenie,
Scanman1

temirData: D, 07 Februarie 2010, 00:49:25 | Mesajul # 2
Senior Member
Grupa: Verified
nu e deloc rea propunerea ta

cred ca ar fi de dorit sa se faca aceste inscrieri chiar aici (presupun ca ai prezentat aceasta initiativa si pe alte saituri, nu?), ca sa putem face, la vedere, niste propuneri, cereri si alte asemenea informari utile

scanteamData: D, 07 Februarie 2010, 11:47:32 | Mesajul # 3
Nou
Grupa: Membri
Multumesc de accept...
Nu stiam daca anuntul meu va fi bine primit aici... daca initiativa se accepta, cu cea mai mare placere punem scanatul la cale in acest spatiu...
Astept impresii...
Scanman1

blue82Data: L, 22 Februarie 2010, 14:51:42 | Mesajul # 4
Junior Member
vad ca nimeni nu se baga inca. Am sa va rog sa ma inscrieti si pe mine in acest team. Am deja o colectie de carti in romana, adunate de pe ici de pe colo de pe internetul asta mare. biggrin

Mesaj reeditat de către blue82 - L, 22 Februarie 2010, 14:58:46

loora14Data: J, 04 Martie 2010, 22:23:19 | Mesajul # 5
Nou
Si eu as vrea sa ma inscriu. Chiar daca nu am scanner, am o camera destul de buna, iar de carti...nici nu se pune problema...

Mesaj reeditat de către loora14 - J, 04 Martie 2010, 22:24:28

dodica1951Data: M, 10 Martie 2010, 19:24:30 | Mesajul # 6
Nou
Am trimie un e-mail pentru inscriere, dar daca nu e destul va stau la dispozitie cu mai multe detalii. Nu am scaner, dar carti am peste 1500 volume.
Toata stima.

Chişinău Forum » Download Alte » Cărţi » Înscrieri în scanteam 2010 (Bibliotecă virtuală.)
Pagina 1 din 11
Cautare: